NEFES TERAPİSİ

Nefes Terapisi
Toksinlerin yüzde 70’i nefes ile atılır..
Derin nefes karın kaslarını ve iç organları güçlendirir ve masaj yapar..
Nefes tutarak duygularımız deaktive ediyoruz ve bilinçaltına atıyoruz..
En basit haliyle gerginlik stres ve yorgunlukla başlayan süreç fiziksel hastalıklara yaşlanmaya sebep oluyor..Aynı zamanda hoşumuza gitmeyen olayların düşünülmesi yaşanması hatırlanması durumunda tutulan nefes ciddi blokaj oluşturuyor..Nefes çalışması tüm bu blokajların çözülmesini sağlar..Nefes geçmişte yaşanan ve bilinç altında baskılanan travmaları çözer..Duygusal ve fiziksel travmaları temizler..Fiziksel olarak canlılık sağlar..Alınan oksijen ciddi dönüşümler sağlar..Nefesin oluşturduğu yüksek frekans düşük frekanslı tüm yapıları yok eder..
Yaşam mucizesini mümkün kılan şey nefestir..
Nasıl nefes alıyorsak öyle yaşıyoruz..kendimizi rahatsız hissettiğimiz her an nefesimizi tutarız..karından nefes almak bu durumu ortadan kaldırır..nefes almak daha canı , neşeli , sağlıklı bir hayat yoludur..
Nefes alma tarzımız değiştiğinde his ve düşünme şeklimiz değişir..
Nefes alma bilinç düzeyini yükseltir..Alınan her nefesin yüzde 25’i beyin tarafından kullanılır..
**Nefes Terapisi ; Yanlış nefes alışkanlıklarını ve bunların sonucunda oluşan sorunları çözmeye yarayan sistemdir. Ayrıca, dünyanın en güçlü dönüşüm ve arınma aracıdır. Tüm detoks, arınma ve şifa yöntemlerinden daha etkilidir.


Oca 31, 2015 | Category: MiniÖneri | Comments: none | Tags: , , , , ,

2. Kitabımız Yayınlandı!!!!


Haber Bülteni Aboneliği

Haber Bülteni
Etkinliklerimizden haberdar olmak ve çocuğunuzun gelişimi ile paralel özel bültenlerden yararlanmak için kayıt olabilirsiniz..
E-mail: *
Çocuğunuzun Doğum Tarihi:
Çocuğunuzun Cinsiyeti:
Özellikle İlgilenirim!




* Minimum Gerekli Alan E-Mail'dir.




bottom